![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUSMR3N-I7u6dJkqFOF-K9MvyMwxvuPbdAil2u2q09HcHidf7TeRDDWWfhP13mxvEYqX1nGR2atoaUx3RH8gFmctPq_sccehYMw3xfnAI7gbixA47pNHvojDl8zSpNz9lelds4uiiw30tM/s400/Sajat_leveben-Irodalom_es_Etel.jpg)
Gasztroblogger barátunk
"saját levében" című remek blogjában receptbe oltott ajánlót publikált az Állati Növényi Ábécéről,
A süket spenót, az abesszin kel és még sokan mások címmel. Mi azért bízunk benne, hogy valódi recept is hirdeti majd Salamon hőstetteit - olyan, amelyből ételt készítve, bárki könnyen megemésztheti faramuci Növényeinket... Idevágó hír, hogy eme nevezetes gasztroblog Irodalom és Étel rovatában a napokban Ágoston az árticsóka szolgáltatja a fedő alá valót...
Hát persze, mert ha már spenót, akkor legyen kövér!
VálaszTörlés